Quinder Brushless HUB motor 550Watt 48Volt 16″ plug-and-play aandrijfset

Quinder Brushless HUB motor 550Watt 48Volt 16″ plug-and-play aandrijfset

De Quinder Brushless HUB motor aandrijfset is een plug-and-play set met een maximale snelheid van 7km/u. De motor levert veel trekkracht en langdurig worden ingezet.

Artikelnummer

10101025 + 10301055 + 10401045 + 10451025 

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

EAN

7448129356364  

€ 699,00
excl. btw
€ 831,81
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Quinder Brushless HUB motor aandrijfset

Deze hoogwaardige brushless elektromotor is in staat langdurig op hoog vermogen kracht te leveren. De maximale snelheid van de motor met een standaard 4.00-8 tractor band is ongeveer 7km/u. De motor wordt compleet geleverd met een bijpassende programmeerbare BLDC Controller, een display gashendel en een FWD/REV switch.

HUB Motor

Dankzij de versnelling (gear) in de motor levert de Quinder brushless HUB motor een hoog koppel van maximaal 100Nm en kan lamgdurig vermogen leveren. De HUB motor is standaard voorzien van een 4.00-8 tractor profielband. De bouwkwaliteit is > IP54 en daarmee stof en spatwater dicht. 

BLDC Controller

De BLDC Controller is de centrale unit van de set. Verschillende specificaties van de motor zijn hierin geprogrammeerd en kunnen optioneel aan eigen wensen worden aangepast. Voor de verschillende mogelijkheden kunt u het best contact opnemen.

Duimgashendel

De programmeerbare duimgashendel is zo ingesteld dat deze een maximale snelheid heeft van 7km/u vooruit en een maximale snelheid van 3km/u achteruit. Bij het loslaten van het gas loopt de motor vrij. Op de bijbehorende display throttle kunnen 3 rij-modi worden geselecteerd; ECO = max 2km/u MID = max 4km/u en High = max 6km/u. Klik op deze link om een handleiding van de display throttle te downloaden.

FWD/REV switch

Naast de gashendel is er een schakelaar voor de bediening van vooruit en achteruit alsmede de bediening van de claxon. Zowel de display throttle alsmede deze FWD/REV schakelaar zijn gemaakt voor een 22mm buis. De onderdelen zijn plu-and-play aan te sluiten op de controller.

Quinder e-drives

Quinder e-drives is een nieuw merk op de markt voor elektrische aandrijvingen met een hoog koppel en een laag toerental. Naast HUB motoren heeft Quinder ook Transaxles waarbij de elektromotor via een differentieel gekoppeld is aan een 2-wielige aandrijving. Quinder is ontstaan uit een samenwerking tussen DaviLot, een Taiwanees ontwikkelburo en een Chineese producent.

Toepassing

Quinder e-drives worden veel toegepast in elektrische aandrijvingen voor kwekerijtechniek. Maar ook in de bouw, waar steeds meer vraag komt naar schone en stille aandrijvingen  weten ze de Quider e-drives te vinden voor uiteenlopende toepassingen.

Motor vermogen (Watts)
550
Elektrische spanning (Volts)
48
Max. snelheid vooruit (km/u)
7
Max. snelheid achteruit (km/u)
3
Max. belastbaarheid (Kg)
500
Afmetingen lxbxh (cm)
16`
Band(en)
4.00-8
Eigen gewicht (Kg)
8
Bediening
Duimgashendel