E-PowerBarrow Dumper ES-800

E-PowerBarrow Dumper ES800
E-PowerBarrow Dumper ES-800

Elektrisch aangedreven E-PowerBarrow Dumper ES-800 kan 800Kg lading hoog afstorten.

Artikelnummer

65400 

EAN

 

€ 0,00
excl. btw
€ 0,00
incl. btw
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

E-PowerBarrow Dumper ES-800

De E-PowerBarrow ES-800 mini dumper is volledig elektrisch aangedreven en kan 800Kg vervoeren. Dankzij de schaarlift kan de Dumper dit gewicht op 1,4m hoogte afstorten. Hiermee kan deze dumper rechtstreeks in bijvoorbeeld een container worden geleegd.

Grote accu

Met een volledig opgeladen accu (2 x 12V/150Ah) kan de dumper een hele dag werken waarna deze in 5-6 uur weer volledig kan worden opgeladen.  

Ruime bak

De bak heeft een inhoud van 400L. De afmetingen van de machine met de bak omlaag zijn: breedte: 865mm, lengte: 2063mm en hoogte: 1053mm. Het eigen gewicht van de machine is 488Kg. De bak kan onder een hoek van 90 graden omhoog worden gezet waardoor deze echt leeggekiept kan worden.

De E-PowerBarrow Dumper is een duurzame investering een draagt bij aan de uitstraling van uw organisatie. Dankzij de dubbele 24V 2.2KW elektromotoren werktDuurzaam de Dumper geruisloos en stoot deze geen schadelijke uitlaatgassen uit die de gezondheid van de gebruiker kunnen aantasten. Bijkomend voordeel is dat de onderhoudskosten erg laag zijn en zich beperken tot het smeren van draaiende delen of na vele jaren een keer een nieuw accu pakket. De E-PowerBarrow Dumper moet laden en staat daarna klaar voor gebruik. Geen motoren aantrekken, geen herrie, geen stank.

Toepassing

Deze machine  kan goed ingezet worden bij Sloopbedrijven die binnen moeten werken. Dankzij 800Kg draagvermogen kan er efficiënt gewerkt worden. Paarden in de wei? Ook dan kan deze E-PowerBarrow Dumper een plezierige hulp zijn. De gebruiker van de mini dumper loopt voor de machine uit, het stuur is in hoogte verstelbaar en op het stuur zitten de bedieningselementen voor vooruit, achteruit en het kiepen van de bak. Het kiepen bestaat uit twee separaat te bedienen onderdelen te weten, de hoogte van de bak en de kipefunctie van de bak.

Specificaties

De maximale snelheid is variabel regelbaar vooruit en achteruit met een maximum van 6km/u. De bediening is eenvoudig en de besturing is ondanks de zware lading erg licht en gemakkelijk. 

Elektrische spanning (Volts)
24
Accu Capaciteit (Wh)
3600
Type accu
AGM Lood accu
Max. snelheid vooruit (km/u)
6km/u
Max. snelheid achteruit (km/u)
6km/u
Max. belastbaarheid (Kg)
800kg
Afmetingen lxbxh (cm)
227x88x114
Inhoud bak (liters)
385
Eigen gewicht (Kg)
503
Materiaal van de bak
staal