Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND

Elektroschubkarre E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Oplader van de E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND
Elektroschubkarre E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Oplader van de E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND
Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND
Elektrisch aangedreven E-PowerBarrow ALLROUND met 100L stalen bak

Artikelnummer

65730

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 873,27
excl. btw
€ 1.056,66
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow ALLROUND

De E-PowerBarrow ALLROUND is de nieuwste telg uit de E-PowerBarrow serie elektrisch aangedreven kruiwagens. Met zijn scherpe prijs maakt de ALLROUND de elektrische kruiwagen beschikbaar voor een breder publiek. Deze kruiwagen is geschikt voor iedereen die regelmatig met een kruiwagen werkt en dit werk een fysiek zware belasting vindt. Een elektrisch aan gedreven kruiwagen rijdt gemakkelijk een mesthoop op, over obstakels heen of door een modeerige ondergrond. Een elektrische kruiwagen maakt het mogelijk om meer werk te verzetten in minder tijd en met minder fysieke inspanning. 

Waarom een E-PowerBarrow elektrische kruiwagen?

De E-PowerBarrow serie elektrische kruiwagens zijn door ons ontwikkelt vanuit de praktijk. Ze hebben daarmee een aantal kenmerken gekregen die maken dat je met een elektrisch kruiwagen ook plezierig kan werken. Een van de belangrijkste is de loopsnelheid onder belasting. Met de E-PowerBarrow valt altijd plezierig te werken want ondanks de lading blijft hij een goed looptempo aanhouden. Uiteraard kan het altijd langzamer door de variabel regelbare snelheid. Ook belangrijk is de ergonomische bediening met de duim. Ook onder zware belasting is de duim de enige vrije vinger waarmee de snelheid of de rijrichting van de kruiwagen kan worden bediend. 

Maar er is meer!

De E-PowerBarrow wordt gemaakt door Altrad Fort in Tiel. Meer dan 300.000 kruiwagens worden hier per jaar gebouwd. Als geen ander heeft Altrad Fort ervaring met het bouwen van kruiwagens en bakken. De aandrijftechniek van de E-PowerBarrow kruiwagens komt uit Taiwan en wordt al bijna 10 jaar geleverd in elektrische kruiwagens uit Taiwan. Voor ons zijn de specificaties van de aandrijving aangepast waardoor wij meer kracht en loopsnelheid hebben.

Joystick control

Bij het rechter handvat van de elektrische kruiwagen zit het bedieningspanel. Hier zit de aan/uit schakeling, de activering van de Hill Descent Control (HDC) en de gashendel. Allen te bedienen met de duim. Dankzij snelle elektronica schakelt de kruiwagen snel tussen vooruit en achteruit rijden, ideaal om even te steken in een kleine tuin. De kruiwagen rijdt maximaal 5,5km/u vooruit en ongeveer 3km/u achteruit waardoor er goed doorgewerkt kan worden.

Lithium accu of onderhoudsvrije loodaccu

Deze E-PowerBarrow serie elektrische kruiwagen is uitgerust met een 24V/12Ah lithium accu of met een 24V/10Ah loodaccu. De lithium accu is met zijn gewicht van 2.4Kg nauwelijks waarneembaar onder de kruiwagen. Een beladen kruiwagen kan 10km rijden met de lading van één lithium accu. Dit zal gemiddeld genomen ruim voldoende zijn voor een dag werken. De echte harde werkers onder ons hebben de mogelijkheid een extra accu aan te schaffen die binnen seconden verwisselbaar is. De onderhoudsvrije loodaccu heeft 10Ah en kan 6Km of 60 min. non-stop rijden met 75Kg belading. De elektrische kruiwagen wordt geleverd inclusief 2,5 A snellader. De accu's zijn onderling uitwisselbaar.

Wat zijn de sterke punten van de E-PowerBarrow:

  • Krachtige 430Watt motor
  • Verwisselbare accu ( de accu's zijn onderling uitwisselbaar u kunt dus in elke kruiwagen gebruik maken van een lood en/of een lithium accu)
  • Variabele snelheidsregeling vooruit en achteruit
  • Goede maxiumum snelheid van 5,5km/u
  • Nauwkeurige bediening middels joystick
  • Snelle reactie van de motor op de joystick
  • Hill descent control, voor het gecontroleerd afdalen maximaal 2Km/u
  • Ergonomisch ontwerp frame
  • Uitbreidbaar met ondersteunende wielen
  • Snelle 2,5Ah lader met een maximale laadtijd van 4 uur

Bekijk de E-PowerBarrow in actie op ons YouTube kanaal

YouTube button

Motor vermogen (Watts)
430
Elektrische spanning (Volts)
24
Accu Capaciteit (Wh)
Lithium Accu: 347Wh - AGM lood accu: 240Wh
Type accu
Lithium-Ion of AGM lood accu
Laadtijd (uur)
Max. 5 uur
Max. snelheid vooruit (km/u)
ongeveer 6km/u
Max. snelheid achteruit (km/u)
ongeveer 3km/u
Max. belastbaarheid (Kg)
125
Afmetingen lxbxh (cm)
149cm x 61cm x 64cm
Inhoud bak (liters)
100
Band(en)
4.00-8 Tractie profielband
Eigen gewicht (Kg)
18Kg - 22Kg
Accu werktijd
Lithium accu: 10Km of 100min. met 75Kg horizontaal Lood accu: 6Km of 60min. met 75Kg horizontaal
Materiaal van de bak
1.0mm Galva staal
Bediening
Joystick
Automatische uitschakeling (min)
20
Overbelastingsbeveiliging
1. warmte sensor in motor 2. stroomsterkte beveiliging, zekering 3. stroomsterkte beveiliging elektronisch
Max. stijgingspercentage
± 30 ° met max. 75kg
Frame
ø 30 mm x 1,5 mm
Afwerking frame
Poeder coating