Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik

Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik
Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik
Elektrische kruiwagen voor universeel gebruik
LET OP! In verband met nieuwe EU BTW regels en privacy wetgeving worden de prijzen weergegeven met 19% BTW. Pas bij het selecteren van Nederland als afleveradres zal de BTW veranderen naar 21%.

Artikelnummer

65705

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

EAN

8711755657051

€ 920,61
€ 720,61
excl. btw
€ 1.113,94
€ 871,94
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Elektrische kruiwagen E-PowerBarrow Heavy Duty UV

Deze elektrisch aangedreven kruiwagen is er voor iedereen die het werken met een kruiwagens een fysiek zware belasting vindt. Dankzij een krachtige motor in het wiel hoeft de kruiwagen niet meer geduwd te worden.Het resultaat is meer werk in minder tijd en met minder fysieke belasting. Daarbij kan deze elektrische kruiwagen op plekken rijden waar een gewone kruiwagen niet meer komen kan.

Krachtige hub motor

De E-PowerBarrow Heavy Duty elektrische kruiwagen is uitgerust met een elektromotor in het voorwiel. Deze 24Volt motor levert 430Watt vermogen en heeft een koppel van 130Nm. Hiermee heeft deze elektrisch aangedreven kruiwagen voldoende vermogen om een vracht van 150Kg af te leveren op plaats van bestemming. Een heuvel, een stoep, rul zand, bosgrond, obstakels waar menigeen met een beladen kruiwagen voor moet omrijden zijn voor de E-PowerBarrow geen probleem. Deze kruiwagen werkt sneller, effectiever en kan op plekken rijden waar voorheen een kruiwagen niet kon komen.

Lithium accu of onderhoudsvrije loodaccu

De E-PowerBarrow Heavy Duty serie elektrische kruiwagens kunnen worden voorzien van een 24V/9.7Ah lithium accu of een 24V/10Ah loodaccu. De lithium accu is met zijn gewicht van 2.4Kg nauwelijks waarneembaar onder de kruiwagen. Een beladen kruiwagen kan 10km rijden met de lading van één lithium accu. Dit zal gemiddeld genomen ruim voldoende zijn voor een dag werken. De echte harde werkers onder ons hebben de mogelijkheid een extra accu aan te schaffen die binnen seconden verwisselbaar is. De onderhoudsvrije loodaccu heeft 10Ah en kan 6Km of 60 min. non-stop rijden met 75Kg belading. De elektrische kruiwagen wordt geleverd inclusief 2,5 A snellader.

Joystick control

Bij het rechter handvat van de elektrische kruiwagen zit het bedieningspanel. Hier zit de aan/uit schakeling, de activering van de Hill Descent Control (HDC) en de gashendel. Allen te bedienen met de duim. Dankzij snelle elektronica schakelt de kruiwagen snel tussen vooruit en achteruit rijden, ideaal om even te steken in een kleine tuin. De kruiwagen rijdt maximaal 5,5km/u waardoor er goed doorgewerkt kan worden.

Hill Descent Control

Een HDC (hill descent control) systeem zorgt er voor dat een beladen kruiwagen ook gecontroleerd omlaag kan rijden. Het systeem limiteert de snelheid tot maximaal 2km/u.

Hoogwaardig product

De E-PowerBarrow Heavy Duty pro is een kwalitatief hoogwaardig product. Een elektrolytisch verzinkt frame beschermd het staal tegen mest en andere bijtende stoffen en is stootvast. De bak is gemaakt van 1.2mm dik staal wat aanmerkelijk sterker is dan de 0,8mm en 1mm die gangbaar is voor veel kruiwagens. De productie van de kruiwagens vindt plaats in Tiel, Nederland bij Altrad Fort.

Wat zijn de sterke punten van de E-PowerBarrow:

 • Krachtige 430Watt motor

 • Verwisselbare accu

 • Variabele snelheidsregeling vooruit en achteruit

 • Goede maxiumum snelheid van 5,5km/u

 • Nauwkeurige bediening middels joystick

 • Snelle reactie van de motor op de joystick

 • Hill descent control, voor het gecontroleerd afdalen maximaal 2Km/u

 • Elektrolytisch gegalvaniseerd frame biedt optimale bescherming ook tegen bijtende stoffen als mest.

 • Ergonomisch ontwerp frame

 • Uitbreidbaar met ondersteunende wielen

 • Snelle 2,5Ah lader met een maximale laadtijd van 4 uur

Bekijk de E-PowerBarrow in actie op ons YouTube kanaal

Motor vermogen (Watts)
430
Elektrische spanning (Volts)
24
Accu Capaciteit (Wh)
Lithium Accu: 347Wh - AGM lood accu: 240Wh
Type accu
Lithium-Ion of AGM lood accu
Laadtijd (uur)
Max. 5 uur
Max. snelheid vooruit (km/u)
ongeveer 6km/u
Max. snelheid achteruit (km/u)
ongeveer 3km/u
Max. belastbaarheid (Kg)
150
Afmetingen lxbxh (cm)
148x61x64
Inhoud bak (liters)
100Liter
Band(en)
4.00-8 Tractie profielband
Eigen gewicht (Kg)
Lithium accu: 23Kg Lood accu: 29Kg
Accu werktijd
Lithium accu: 10Km of 100min. met 75Kg horizontaal Lood accu: 6Km of 60min. met 75Kg horizontaal
Materiaal van de bak
1,2mm gegalvaniseerd staal
Bediening
Joystick
Automatische uitschakeling (min)
20 min
Overbelastingsbeveiliging
1. warmte sensor in motor 2. stroomsterkte beveiliging, zekering 3. stroomsterkte beveiliging elektronisch
Max. stijgingspercentage
± 30 ° met max. 75kg
Frame
ø 30 mm x 1,5 mm
Afwerking frame
Galvanisch verzinkt