Limpar Accu 26 elektrische veegmachine

Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine
Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine Limpar Accu 26 elektrische veegmachine
Limpar Accu 26 elektrische veegmachine
Limpar Accu 26 elektrisch veegmachine met een werkbreedte van 70cm. Zowel de wielen als de bezem worden elektrisch aangedreven.

Artikelnummer

FBK-G7

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 2.395,00
excl. btw
€ 2.897,95
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Limpar accu 26 elektrisch aangedreven veegmachine

De Limpar FKB-G7 elektrische veegmachine is uitgerust met een krachtige elektromotor die de 70cm brede bezem met maximaal 3,3Km/u laat voortbewegen. Deze elektrische bezems zijn ideaal omdat ze geen uitlaatgassen hebben, geen herrie produceren en daarom ook binnen gebruikt kunnen worden. De vloer van een stal, de vloer van een magazijn maar ook een oprit of parkeerplaats kunnen worden gereinigd met de 10 rijen poly rolbezem. De Limpar heeft gescheiden bedieningsunits voor aandrijving van de wielen en van de bezem.

Onderhoudsvrije AGM lood accu

De Limpar Accu 26 heeft een 28Ah lood accu en hiermee een capaciteit van ongeveer 2000m2 per accu lading. De machine wordt geleverd inclusief oplader en accu. De banden zijn 4.00-4 blokprofiel banden. Het stuur van de Limpar veegmachine is inklapbaar zodat de machine compact kan worden opgeborgen. De bezem is traploos instelbaar. Let op dat deze instelling van invloed is op de capaciteit van de machine per accu lading.

Werk stil, schoon en voordelig

Het gebruik van accu aangedreven gereedschappen biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een brandstofmotor. Zo is er geen uitstoot van schadelijke stoffen waardoor het apparaat ook veilig in gesloten ruimtes kan worden gebruikt en ontbreekt de herrie die een brandstofmotor maakt. Energie is daarbij aanmerkelijk goedkoper dan brandstof en elektromotoren gaan er ook nog een stuk efficiënter mee om door een veel hoger rendement.

Opvangbak

Optioneel kan de veegmachine worden uitgerust met een opvangbak.

Over Limpar

Het bedrijf Limpar is een Duitse machinebouwer, opgericht in 1996. Het produceert axiale en radiale veegmachines, sneeuwschuivers en roosterschuivers. De veegmachines zijn zo ontworpen dat ze het hele jaar door kunnen worden ingezet. Trottoir, paardenstal, woonerf, parkeerplaats of oprit zijn maar enkele van de vele toepassingsgebieden van deze producten. De producten van Limpar kenmerken zich door de eenvoudige bediening, robuuste bouwkwaliteit en uitgebalanceerde gewichtsverdeling.

Onderdelenoverzicht

Klik hier om het onderdelenoverzicht van de machine te downloaden
Aandrijf riem van de bezem afstellen
Motor vermogen (watts)
500
ELEKTRISCHE SPANNING (VOLTS)
24
ACCU CAPACITEIT (WH)
672 (2 x 28Ah)
TYPE ACCU
AGM lood accu
LAADTIJD (UUR)
5-6
ACCU WERKTIJD
2000m2
MAX. SNELHEID VOORUIT (KM/U)
3,3
EIGEN GEWICHT (KG)
63
Werkbreedte
70
Bezem
10 rijen POLY
Borsteldiameter
25