Limpar Accu 52 elektrische veegmachine

Limpar accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine
Limpar accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine Limpar Accu 52 elektrische veegmachine
Limpar Accu 52 elektrische veegmachine
Limpar accu 52 elektrisch aangedreven veegmachine met extra grote accucapaciteit.

Artikelnummer

FBC-G7

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 2.949,00
excl. btw
€ 3.568,29
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Limpar accu 52 elektrisch aangedreven veegmachine

De Limpar accu 52 elektrisch aangedreven veegmachine heeft een elektrisch aangedreven bezem en wielen. De veegmachine is uitgerust met een extra grote accucapaciteit van 50Ah/24V met snel wissel systeem. Hierdoor kan de machine ook goed werken op plekken waar opladen moeilijker is. Op één acculading kan al 5000m2 worden geveegd een extra accu set verdubbeld de capaciteit. 

Vegen

De Limpar accu 52 elektrisch aangedreven veegmachine rijdt met een snelheid van 3,3km/u vooruit. De bezemhoogte is instelbaar alsmede de hoek waaronder wordt geveegd. De veegmachine heeft een 10-rijen POLY borstel met een werkbreedte van 70cm en een diameter van 25cm. Dankzij een inklapbaar stuur kan de bezem compact worden opgeslagen of meegenomen worden.. 

Werk stil, schoon en voordelig

Het gebruik van accu aangedreven gereedschappen biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een brandstofmotor. Zo is er geen uitstoot van schadelijke stoffen waardoor het apparaat ook veilig in gesloten ruimtes kan worden gebruikt en ontbreekt de herrie die een brandstofmotor maakt. Energie is daarbij aanmerkelijk goedkoper dan brandstof en elektromotoren gaan er ook nog een stuk efficiënter mee om door een veel hoger rendement.

Opvangbak

Optioneel kan de veegmachine worden uitgerust met een opvangbak.

Over Limpar

Het bedrijf Limpar is een Duitse machinebouwer, opgericht in 1996. Het produceert axiale en radiale veegmachines, sneeuwschuivers en roosterschuivers. De veegmachines zijn zo ontworpen dat ze het hele jaar door kunnen worden ingezet. Trottoir, paardenstal, woonerf, parkeerplaats of oprit zijn maar enkele van de vele toepassingsgebieden van deze producten. De producten van Limpar kenmerken zich door de eenvoudige bediening, robuuste bouwkwaliteit en uitgebalanceerde gewichtsverdeling.

Onderdelenoverzicht

Klik hier om het onderdelenoverzicht van de machine te downloaden
Aandrijf riem van de bezem afstellen
Motor vermogen (watts)
500
ELEKTRISCHE SPANNING (VOLTS)
24
ACCU CAPACITEIT (WH)
1200
TYPE ACCU
AGM lood accu
ACCU WERKTIJD
5000m2
MAX. SNELHEID VOORUIT (KM/U)
3,3
Werkbreedte
70cm
Bezem
10 rijen POLY
Borsteldiameter
25cm