Quinder HUB motor 48V 550Watt 8inch met 16`tractor band 6km/u

Quinder HUB motor 48V 550Watt 8inch met 16`tractor band 6km/u
Quinder HUB motor 48V 550Watt 8inch met 16`tractor band 6km/u
Quinder Brushless 48V 550Watt HUB motor. Maximaal toerental 100 omw/min. (6km/u) hoog koppel. Geschikt voor loopsnelheid toepassingen.

Artikelnummer

10101025

EAN

7448129356364

€ 648,75
excl. btw
€ 784,99
incl. btw
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Quinder 48V 550Watt Brushless HUB motor met tractor band

Deze hoogwaardige elektrische HUB motor is speciaal ontwikkeld voor agrarische toepassingen. Dankzij brushless technologie is deze motor in staat om langdurig veel kracht te leveren. De maximale snelheid van de motor met een standaard 4.00-8 tractor band is ongeveer 6km/u. De motor kan compleet worden geleverd met een bijpassende BLDC Controller, een duimgashendel en een FWD/REV switch. Er is ook een POT-meter bediening leverbaar.

HUB Motor

De Hub motor bestaat uit een 8 inch velg met een Kenda 4.00-8 tractor profielband. Hiermee is de HUB motor vergelijkbaar in afmetingen met een kruiwagenwiel. De inbouwmaat van de motor is 138mm en vergelijkbaar met het voorwiel van een fiets. De motor wordt plug-and-play aangesloten op de controller. De motor kent een bouwkwlaiteit van IP66 en heeft een zwarte coating afwerking. De gemonteerde band heeft een breedte van ongeveer 10cm. Het nominale vermogen van de motor bedraagt 550Watt en het is een 48V systeem. Op verzoek is een CAD file, .STEP,  beschikbaar.

Optioneel leverbare programmeerbare BLDC Controller

De BLDC Controller biedt de mogelijkheid om de rij-eigenschappen van de motor aan te passen. Om dit te kunnen doen is er een programmeerset nodig. Er zijn drie mogelijkheden: 1. De set is nodig om éénmalig tot de juiste afstelling te komen, u kunt het beste een set tijdelijk lenen. 2 Regelmatig moeten rij-eigenschappen worden aangepast. Koop is de beste optie. 3. U weet precies welke settings nodig zijn, wij kunnen het voor u aanpassen tegen een vergoeding. De interface voor het werken met de programmeerset is in het Chinees maar met de handleiding ernaast eenvoudig zelf uit te voeren. Om een beeld te krijgen van de specificaties die kunnen worden aangepast kunt u hier de handleiding downloaden. Het aanpassen gebeurt met de app: rewrite. Na de aanpassing kan het bestand worden ge-upload met de app: ProClient. Hier kunt u de instructies daarvoor downloaden. Omdat het niet mogelijk is de configuratie van de controller te downloaden is het belangrijk de standaard configuratie als file te hebben om deze in de rewrite app te kunnen uploaden. Deze files kunnen wij wegens technische redenen niet als link opnemen maar kunt u bij ons opvragen.

Optioneel leverbare duimgashendel

De programmeerbare duimgashendel is zo ingesteld dat de motor een maximale snelheid heeft van 6km/u vooruit en een maximale snelheid van 3km/u achteruit. Bij het loslaten van het gas loopt de motor zo goed als vrij. Op de bijbehorende display throttle kunnen 3 rij-modi worden geselecteerd; ECO = max 2km/u MID = max 4km/u en High = max 6km/u. Klik op deze link om een handleiding van de display throttle te downloaden.

Optioneel leverbare FWD/REV switch

Naast de gashendel is er een schakelaar voor de bediening van vooruit en achteruit alsmede de bediening van de claxon. Zowel de display throttle alsmede deze FWD/REV schakelaar zijn gemaakt voor een 22mm buis. De onderdelen zijn plug-and-play aan te sluiten op de controller.

Toepassingen

Deze Quinder HUB motoren zijn oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met Gebr. Ezendam uit Borne voor verschillende schoffel applicaties. Inmiddels worden de motoren ook toegepast in robot technologie en allerhande applicaties waarbij loopsnelheid gecombineerd moet worden met veel trekkracht. 

Quinder e-drives

Quinder e-drives is een nieuw merk op de markt voor elektrische aandrijvingen met een hoog koppel en een laag toerental. Naast HUB motoren heeft Quinder ook Transaxles waarbij de elektromotor via een differentieel gekoppeld is aan een 2-wielige aandrijving. Quinder is ontstaan uit een samenwerking tussen DaviLot, een Taiwanees ontwikkelburo en een Chineese producent.

Toepassing

Quinder e-drives worden veel toegepast in elektrische aandrijvingen voor kwekerijtechniek. Maar ook in de bouw, waar steeds meer vraag komt naar schone en stille aandrijvingen weten ze de Quider e-drives te vinden voor uiteenlopende toepassingen.

Bekijk de Quinder motor op YouTube

Vermogen
550Watt 48V
Motor type
Brushless S1 wokring conditions
Maximaal vermogen
1.000Watt
Maximale omwentelingen
100U/min
Vmax
6km/u
stroomverbuik
9.0Ah max 20+Ah
Maximale asdruk
500Kg
Slot number
18
Number of poles
2P=20
Speed signal
6 A/circle
Inner gear
Self lubricating
Speed ratio
5:0
Motor protection temp.
105 degrees celcius
Motor cut-off temp.
110 degrees celcius
Operational conditions
-20 degrees celcius tot +40 degrees celcius
Cable type
3 x 2,5mm2 + 8 x 0,14mm2
Cable lenght
200mm
Rim size
8 inch
Rim surface treatment
Black coating
Tire type
Agricultural 4.00/4.80-8
Construction level
IP66 do not put motor under water
Warranty b2b
1 Year
Warranty b2c
2 Year