Firma DaviLot

Firma DaviLot is in 2011 opgericht. Naast de verkoop van elektrisch aangedreven transport gereedschap leveren en ontwikkelen wij elektrische aandrijftechniek voor de agri sector. Onze producten vinden hun weg naar zowel particuliere als zakelijke klanten in de EU en soms daarbuiten. 
Via de websites www.davilot.nl - www.davilot.de - www.davilot.com verkopen wij onze producten. Voor serieproducties maken wij ook gebruik van Amazon en Ebay.

Strategic partners

Voor de ontwikkeling en inkoop van onze elektrische e-drive systemen werken wij al vele jaren nauw samen met een Taiwaneese elektro-engineering partner. Deze partner heeft eigen productie faciliteiten in China en Taiwan waardoor de kwaliteit van de  prouctie gewaarborgd is.

In Nederland werken wij nauw samen met Altrad Fort in Tiel. Deze kruiwagenbouwer is als geen ander in staat om tegen gunstige prijzen grote serie producties te maken en via het eigen kanaal te verkopen. 

Ook met de Gebr. Ezendam in Brone werken wij nauw samen veelal voor de ontwikkeling van sample modellen of voor de productie van laag volume artikelen. Gebr. Ezendam staat voor ons synoniem voor kwaliteit.