Quinder Programmeerset voor 48V Brushless DC Controller

Quinder Programmeerset voor 48V Brushless DC Controller
Quinder Programmeerset voor 48V Brushless DC Controller
Met deze Quinder programmeerset kan de brushless programmeerbare DC Controller van de Quinder 48V 550Watt naafmotor worden aangepast. Rij-eigenschappen kunnen naar eigen wens worden ingesteld.

Artikelnummer

10551025

€ 278,75
excl. btw
€ 337,29
incl. btw
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Quinder programmeerset voor 48V DC Controller

Met de Quinder programmeerset kunnen de rij-eigenschappen van de Quinder 48V HUB motor via deze controller worden aangepast.

APPS 

De set maakt gebruik van twee apps die draaien op Windows computers. Met de app Rewrite kunnen de settings worden aangepast en met de app ProClient kunnen de settings naar de controller worden ge-upload.. Beide apps zijn gratis bij ons verkrijgbaar. Wij versturen de apps in een .zip file via wetransfer. Omdat het onmogelijk is om de controller uit te lezen leveren wij ook de originele .sys file er bij. Deze file kan als uitgangspunt genomen worden waar vanuit aanpassingen kunnen worden gemaakt.

Kopen/huren/uitbesteden 

Indien rij-eigenschappen regelmatig moeten worden aangepast dan is het verstandig deze kit te kopen. Wilt u de kit slechts kortstondig gebruiken om de juiste afstelling te vinden dan kan de set ook gehuurd worden. Weet u precies welke instellingen nodig zijn dan kunnen wij de programmering voor u uitvoeren. Neem contact op voor meer informatie.