De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw

De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw
De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw
De Nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier of de bouw
Binnenkort leverbaar

Artikelnummer

65715

EAN

8711755657150

€ 1.600,00
excl. btw
€ 1.936,00
incl. btw
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Binnenkort leverbaar- De nieuwe E-PowerBarrow 2.0 Elektrische kruiwagen voor de hovenier

De E-PowerBarrow 2.0 Garden & Landacaping is de nieuwe elektrische kruiwagen voor de hovenier of in de bouw. Deze nieuw ontwikkelde kruiwagen borduurt voort op het succes van zijn voorganger. Wat is er nieuw aan deze kruiwagen; het aangedreven wiel is nu een Quinder 48V 550Watt brushless hub motor. De bediening gebeurt via 2 x IP67 knoppen. De accu en elektronica zit in een gesloten box beschermd tegen vuil en water. Het frame zal voor velen te herkennen zijn aan de best verkochte kruiwagen voor de hovenier in Nederland, de Fort SMB-100, met ovalen buis en extra ondersteuning voor de bak.

Krachtige Quinder HUB motor

De krachtige 48V 550Watt brushless Quinder HUB motor wordt al sinds 2019 gebruikt in professionele machines voor kwekerij technologie. Inmiddels zijn er al honderden motoren operationeel die regelmatig ingezet worden voor zware schoffel werkzaamheden. De motoren hebben zich inmiddels bewezen in het veld en is het beste wat op dit moment verkrijgbaar is. Dankzij de S1 brushless techniek zijn deze motoren in staat om langdurig zwaar werk te verrichten. 

Dubbele Lithium accu 

De E-PowerBarrow 2.0 voor de hovenier wordt standaard geleverd met twee 48V 6.6Ah lithium accu's. In combinatie met de snelle oplader kan er non-stop worden gewerkt. Deze kleine accu's bieden ook een gewichtsvoordeel voor de gebruiker.

IP67 Bediening

Bij het controle paneel lag de focus op simpel en onverwoestbaar. Met twee knoppen kan de kruiwagen bediend worden. Beide knoppen hebben een IP67 kwalificatie en zijn beschermd middels een hoes tegen vocht en stof.

Mechanische rem

De nieuwe E-PowerBarrow 2.0 zal optioneel uitgerust kunnen worden met een mechanische schijfrem. Het voordeel hiervan is dat deze ook op een helling kan worden geblokkeerd. 

Nieuw frame

De E-PowerBarrow 2.0 elektrisch aangedreven kruiwagen zal gebouwd worden op het standaard frame van de Altrad Fort SMB-100 kruiwagen. Deze kruiwagen staat bekend als de beste kruiwagen op de markt dankzij een ovalen frame en onverwoestbare gele bak. Bijna overal waar in de openbare ruimte gewerkt wordt is de gele 100L bak van de SMB-100 van Altrad Fort zichtbaar en dat heeft een goede reden.

Modulaire bouw 

Lekke band? Geen probleem, de montage van het wiel is vergelijkbaar aan het voorwiel van het fiets en daarmee binnen minuten te verwijderen. Via een waterdichte stekkerverbinding kan het wiel vrij worden gemaakt van de kruiwagen om de band te plakken of vervangen. 

Wat zijn de sterke punten van de E-PowerBarrow 2.0:

  • Krachtige Quinder 48V 550Watt Brushless HUB motor

  • 2 x Verwisselbare accu

  • Goede maxiumum snelheid van 5,5km/u

  • IP67 bediening

  • Snelle reactie van de motor op de bediening

  • Altrad Fort SMB-100 frame

  • Snelle 2,0Ah lader met een maximale laadtijd van 3 uur

 

Motor vermogen (Watts)
550
Elektrische spanning (Volts)
48
Accu Capaciteit (Wh)
Lithium Accu: 2 x 6.0Ah 48V
Type accu
Lithium
Laadtijd (uur)
Max. 5 uur
Max. snelheid vooruit (km/u)
ongeveer 6km/u
Max. snelheid achteruit (km/u)
ongeveer 3km/u
Max. belastbaarheid (Kg)
150Kg
Afmetingen lxbxh (cm)
149x61x70
Inhoud bak (liters)
100Liter
Band(en)
4.00-8 Tractie profielband
Materiaal van de bak
HDPE plastic 7.0mm met UV bescherming