Service

DaviLot wil graag tevreden klanten. Dit doen wij door klanten te helpen zoals wij zelf ook graag geholpen zouden worden. Toch blijft het belangrijk regels te hebben waar u als als klant altijd aan kan refereren. 

Garantie, particuliere aankopen

Voor alle particuliere aankopen geldt de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.

Garantie bedrijfsmatige aankopen

Voor zakelijke aankopen geldt een garantietermijn van 1 jaar.

Garantieclaim

Indien uw product binnen de gestelde garantietermijn niet meer functioneert zoals conform de specificaties zou moeten dan kunt u aanspraak maken op garantie. Afhankelijk van de claim zal DaviLot in overleg met u zich inzetten voor een snel herstel. Om de claim te kunnen uitvoeren hebben wij het factuurnummer, behorende bij de aankoop van het product, nodig. In sommige gevallen zullen wij ook vragen om het serienummer van het product om precies te kunnen vaststellen wanneer het is geleverd.

Waarschuwing Let op: garantieclaims kunnen alleen in behandeling worden genomen als het product is gebruikt zoals beschreven in de handleiding. De garantie is alleen geldig voor de eerste gebruiker/eigenaar en vervalt bij doorverkoop.

Uit garantie

Mocht het door ons geleverde product defect raken en niet meer onder garantie vallen dan kunnen wij deze voor u repareren. Wij hebben alle onderdelen op voorraad. Mocht u verder weg wonen dan kunt u altijd besluiten reparaties zelf uit te voeren. De E-PowerBarrow is met onze ondersteuning niet erg ingewikkeld. Iemand die een Ikea kast kan bouwen kan ook de E-PowerBarrow repareren, zeker met onze handleidingen bij de hand. Denkt u bij het werken aan de E-PowerBarrow wel aan bescherming voor uw handen in verband met scherpe randjes.

Werkplaatstarief

Ons werkplaatstarief wordt berekend per minuut en bedraagt € 0,90 excl. BTW per minuut ofwel € 54,00 excl. BTW per uur

Voorrijkosten

Voorrijkosten bedragen € 0.29 excl. BTW per km

Onderdelen

In overleg hebben wij veel onderdelen die we kunnen leveren. Soms kan het voordelig zijn om een gebruikt onderdeel te plaatsen i.p.v. een nieuw onderdeel. Als we samen overleggen komen we er uit.

Voor service aanvragen kunt u het formulier hieronder gebruiken